Site icon olovka.info

GRAD DOBOJ raspisao Javni poziv za podnošenje zahtjeva za Ponosnu karticu Republike Srpske za porodice sa 3 i više djece

DOBOJ PONOSNA KARTICA


Na osnovu člana 82, stav 3, Zakona o lokalnoj samoupravi („Službeni glasnik Republike Srpske“ 97/16 i 36/19), člana 60. Statuta Grada Doboja („Službeni glasnik grada Doboja“, 1/17), gradonačelnik Grada Doboja upućuje:

JAVNI POZIV

za podnošenje zahtjeva za Ponosnu karticu Republike Srpske za porodice sa troje i više djece

  1. Grad Doboj raspisuje Javni poziv za porodice sa troje i više djece da mogu podnijeti zahtjev za Ponosnu karticu Republike Srpske. Pravo prijave imaju porodice sa troje i više djece od kojih je najmanje jedno maloljetno.

Porodice ili roditelji sa troje ili više djece dobijaju Ponosnu karticu RS kojom ostvaruju popuste prilikom plaćanja roba i usluga u Ponosnom marketu RS, drugim maloprodajnim objektima kompanija, malih preduzeća i preduzetnika koji učestvuju u projektu, kao i prilikom plaćanja usluga javnih preduzeća i ustanova koje su u nadležnosti lokalnih samouprava i Republike koji podrže navedeni projekat.

  1. Uz zahtjev je potrebno dostaviti sljedeću dokumentaciju:

Svi dokumenti dostavljaju se u originalu ili ovjerenoj kopiji. Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzeti u razmatranje.

  1. Komisija za odabir korisnika Ponosne kartice Republike Srpske za porodice sa troje i više djece, izvršiće ocjenu kompletnosti pristiglih prijava i utvrditi listu kandidata koji ispunjavaju uslove ovog Javnog poziva.
  2. Odluku o utvrđivanju liste kandidata koji ispunjavaju uslove po osnovu predmetnog Javnog poziva donijeće Gradonačelnik.
  3. Javni poziv ostaje otvoren 30 dana od dana objavljivanja u dnevnom listu „Glas Srpske“. Nepotpune i neblagovremene prijave neće biti razmatrane.
  4. Prijave na Javni poziv sa pratećom dokumentacijom iz tačke 2 dostavljaju se na sljedeću adresu:

GRAD DOBOJ, GRADONAČELNIK GRADA DOBOJA, Hilandarska 1, 74000 Doboj – Komisija za odabir korisnika Ponosne kartice Republike Srpske za porodice sa troje i više djece Sa naznakom „za Javni poziv za podnošenje zahtjeva za Ponosnu karticu Republike Srpske za porodice sa troje i više djece“

(Grad Doboj)

Exit mobile version