Site icon olovka.info

GOK Sloga – vikend pohod na Prnjavor (FOTO GALERIJA, VIDEO, AUDIO)

gok sloga doboj turnir prnjavor

Proteklog vikenda u Prnjavoru je, u organizaciji tamošnjeg Odbojkaškog kluba Ukrina, odigran turnir u odbojci na pijesku. GOK Sloga je učestvovao u ženskom dijelu turnira gdje se igralo po sistemu 2×2, a odbojkašice GOK Sloga Doboj osvojile su sva tri prva mjesta.

Turnir se inače održao na terenima u sklopu prnjavorskog kompleksa bazena Plava Laguna u organizaciji OK Ukrina. Učestvovalo je 8 ekipa, a, kako smo već naveli, tri ekipe GOK Sloga Doboj osvojile su prva tri mjesta.

Lana Draganović i Jovana Lazarević pobjednice su Turnira, Lorena Mikić i Marija Dragaš su osvojile drugo mjesto i Jovana Panić i Lidija Kuđeljić treće.

Takmičarski pogon GOK Sloga Doboj (seniorke i pionirke) za danas u 18.00 u sali dobojske OŠ Vuk Stefanović Karadžić ima zakazanu prozivku i zvanični početak treninga u sklopu priprema za narednu takmičarsku sezonu.

Takođe. u utorak, 10 avgusta, GOK Sloga na istom mjestu pokreće školu odbojke za zainteresovane djevojčice i dječake.

https://olovka.info/wp-content/uploads/2021/08/UPIS-reklama_1627984049.mp3
Upis u školu odbojke GOK Sloga Doboj – audio informacija

Sponzori GOK Sloga za učešće kluba na prnjavorskom turniru su:
Carlsberg, Lav, Image kozmetički studio, dobojski Buena Vista club, Ghotic caffe bar Doboj, Zlatara Dević Doboj, Ljubuškć zlatara Doboj, Jezero Rudanka Doboj, te dobojska pekoteka Croissant.
Posebno se zahvaljujemo Klubu malog fudbala Doboj koji nam je omogućio prevoz na turnir.

HVALA SVIMA!!!

Video TV K3 Prnjavor
Exit mobile version