Site icon olovka.info

DOBOJ: OŠ Sveti Sava – Održan humanitarni novogodišnji bazar

oš sveti sava doboj

ДОБОЈ, 18. ДЕЦЕМБРА /СРНА/ - У добојској Основној школи /ОШ/ "Свети Сава" одржан је новогодишњи базар на којем су продавани ученички радови, а дио прикупљених средстава биће уплаћен на име суграђанина Младена Грујичића - ученика другог разреда Техничке школе у Добоју, који се због тумора лијечи на Клиници за онкологију у Бањалуци.

U dobojskoj Osnovnoj školi Sveti Sava održan je novogodišnji bazar na kojem su prodavani učenički radovi, a dio prikupljenih sredstava biće uplaćen na ime sugrađanina Mladena Grujičića – učenika drugog razreda Tehničke škole u Doboju koji se zbog tumora liječi na Klinici za onkologiju u Banjaluci.

Direktor OŠ Sveti Sava Radmila Dakić rekla je Srni da će dio prikupljenih sredstava biti usmjeren i za kupovinu neophodne opreme s ciljem modernizacije izvođenja nastave u ovoj školi.

Dakićeva je navela da je i ove godine bazar imao humanitarni karakter, jer prati akciju “S ljubavlju hrabrim srcima”.

Ona je rekla da je sinoćni novogodišnji bazar organizovao Savjet roditelja i učenika ove škole, kojima je zahvalila za odziv i nesebično učešće.

Dakićeva je podsjetila da su sredstva prikupljena na prošlogodišnjem bazaru utrošena za liječenje sedmogodišnjeg Vuka Stanića, koji je obolio od cerebralne paralize, kao i za kupovinu sportske opreme i podne obloge u učionici za prvi razred.

“Od novca sa pretprošlog bazara obnovljen je knjižni fond školske biblioteke, a od prethodnih nabavljeno je školsko ozvučenje, te opremljeni kabineti i nabavljena nastavna sredstva”, podsjetila je Dakićeva.

Izvor SRNA

Exit mobile version