Site icon olovka.info

DOBOJ: Održana komemoracija povodom smrti Ognjena Mitrovića, direktora „Vodovoda” Doboj (FOTO)

Povodom smrti direktora dobojskog „Vodovoda“ Ognjena Mitrovića u Centru za kulturu i obrazovanje Doboj održan je komemorativni skup. Od Mitrovića su se oprostili članovi porodice, prijatelji i radne kolege.

Dragi naš Ognjene, nevjerica i šok da si nas iznenada napustio ne popuštaju. Bio si čovjek ogromne energije. Plijenio si sve oko sebe. Svi mi koji smo imali priliku da radimo i živimo sa tobom voljeli smo tvoju neiscrpnu snagu i želju da se radi i ide naprijed, bez odustajanja, rekao je na komemoraciji povodom smrti direktora dobojskog „Vodovoda“ Ognjena Mitrovića, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Od tebe se ja ne želim oprostiti. Želim ti reći da ćeš biti sa mnom i sa svima nama, druže naš, i u tuzi i u sreći. To je valjda dio usuda nas koji ostajemo na ovom svijetu da živimo i za one plemenite i nezaboravne koji nas prerano napustiše. Gledam te sa druge strane prijatelju, neću te iznevjeriti, a zaboraviti to ne može moja duša na koju si ostavio neizbrisiv trag. Neka ti je laka crna zemlja, Ognjene moj – ovim riječima od Mitrovića se oprostio Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Od Mitrovića su se oprostile i radne kolege. Ističu da je zalaganjem, radom i trudom uspješno realizovao brojne kapitalne investicije u dobojskom „Vodovodu“. Na čelo ovog preduzeća došao je 2017. godine.

Već tada se vidjelo da Vas krasi izuzetna energija i talenat za donošenje pravih odluka i povlačenje strateških poteza. Izuzetno smo tužni da u ovoj prilici možemo saopštiti podatak da je „Vodovod” Doboj u svojoj stogodišnjoj istoriji upravo u Vašem mandatu najviše investirao u kapacitete Grada i prigradskih naselja u saradnji sa Gradom i međunarodnim organizacijama – rekao je u oproštajnom govoru Mišo Ilić, Mitrovićev radni kolega iz „Vodovoda” Doboj.

Mišo Ilić, „Vodovod” Doboj

Ognjen Mitrović iznenada je preminuo u petak u 42. godini života. Ovaj ugledni i istaknuti čovjek u političkom i društvenom životu Grada Doboja bitku sa životom izgubio je na svom rodnom Ozrenu, planinskom visu Gostilj tokom održavanja manifestacije „Branje trave Ive”. Završio je Pravni fakultet u Banja Luci. Radni vijek počeo je u Fondu PIO RS, filijala Doboj, a u dva navrata bio je i odbornik u Skupštini grada Doboja. Ognjen je iza sebe ostavio suprugu, sina i kćerku.

Exit mobile version