Site icon olovka.info

VIDEO INTERVJU: Mario Kelentrić, bivši trener rukometaša dobojske Sloge, ove sezone sa slavnim Gumersbahom se dominantno vratio u njemačku elitu!

mario kelentrić gumersbah

Slavni njemački rukometni klub Gumersbah, po trofejima i dalje najveći klub u istoriji rukometa poslije španske Barselone (POGLEDAJTE VJEČNU LISTU), vraća se poslije tri sezone drugoligaškog staža u elitu, odnosno njemačku rukometnu Bundesligu.

Tim koji sa klupe predvodi slavni Islanđanin, Gudjon Valur Sigurdson, a član stručnog štaba zadužen za golmane je Mario Kelentrić, čovjek rodom iz Gradačca, prijeratni golman i u prošloj sezoni trener dobojske Sloge, a svojevremeno prvak svijeta sa rukometnom reprezentacijom Hrvatske, uspješni igrač mnogih vrhunskih klubova, bio je ubjedljivo najbolji ove sezone u drugoligaškom takmičenju. Rukometaši Gumersbaha su pet kola prije kraja ostavili drugoplasirani Ham čak 11 bodova iza.

Foto: rezultati.com

Gumersbah je osvojio 54 boda od mogućih 66, a mnogima je kumovao reprezentativac Srbije Tibor Ivanišević  (32). Nekadašnji čuvar mreže Voždovca, Crvene zvezde, Orošhaze, Borca, Skjerna i Veclara bio je od velikog značaja timu iz „Švalbe Arene“.

Mario Kelentrić, VFL Gumersbah

Izvor: olovka.info / balkan-handball.com

Exit mobile version