Site icon olovka.info

U stjecištu bluda: Ovdje je Ljubiša podvodio djevojke u tajnim sobama

mihajlovac smederevo prostitucija

Ljubiša Vasić, poznat po nadimku – Prva frizura Srbije i konobar J. J. (62) uhapšeni su juče u Vasićevoj kafani koja se nalazi u Mihajlovcu kod Smedereva zbog trgovine ljudima. Policija mu je upala u lokal baš u trenutku kada su se dešavale krivične radnje u tajnim sobama koje je za tu namjenu koristio. Portal Nova.rs obišao je danas kafanu u Mihajlovcu, u kojoj se sve odigravalo.

Kako saznajemo sa terena, zajedno sa Vasićem, koji je već hapšen zbog podvođenja, priveden je Jovica Jeremić zvani Majmun, konobar pomenutog objekta.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Reporteri portala nova.rs obišli su danas kafanu Vasića, a kako saznajemo, o privedenom Jeremiću mještani kažu da je dobar čovjek. Svi u selu navode da je Jeremić profesionalni konobar i da je praktično natjeran da učestvuje u organizovanju prostitucije u kafani u kojoj radi.

“Jovica je morao da radi iako je u invalidskoj penziji, ima 62 godine i ostao je sam – svi su mu preminuli. Teško je bolestan i ima šećer, međutim, morao je da radi, po svaku cenu, da bi zaradio za život. U toj kafani je radio nekoliko mjeseci, jer nije imao izbora”, kaže mještanin i dodaje:

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

“Išao je po selu, ljudi su mu kupovali cigarete jer im je bilo žao”, dodaje on.

Sa druge strane, mještani navode i da ih hapšenje vlasnika kafane nije iznenadilo. Ističu da je Vasić i ranije poznat po prostituciji. Prema nezvaničnim saznanjima, svojevremeno, dok se nalazio u pritvoru, njegov posao preuzela je njegova supruga.

Inače, osumnjičeni Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja djevojaka u svom lokalu kod Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra.

Klub Nina Smederevo Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

(Nova.rs)

Exit mobile version