Site icon olovka.info

U Osječanima održan šesti moto skup u organizaciji MK „Black Adders” Doboj FOTO GALERIJA+VIDEO

U Osječanima kod Doboja održan je šesti moto skup u organizaciji Moto kluba „Black Adders” Doboj. Moto skup je okupio oko 300 motorista.

Nakon godinu dana pauze izazvane pandemijom virusa korona ponovo je organizovana motorijada u trebavskom selu Osječani. Na druženje je došlo oko 300 bajkera, a među njima bilo je i pripadnica ljepšeg pola. Jedna od njih je Slađana Ristić iz Laktaša, koja vozi motor već deceniju i po. Objasnila je kako muškarci doživljavaju žene ljubitelje dvotočkaša.

Ljubav prema motorima javila se od malih nogu. Tata i brat su vozili motor, pa su i mene naučili da vozim. Poručujem svima da vole i voze motore, jer vjetar u kosi je neopisivi doživljaj na motoru – rekla je Slađana Ristić iz Laktaša.

Slađana Ristić, Laktaši

Put Osječana uputili su se i bajkeri iz Italije. Harli Dejvidsonom dovezao se Slaviša Janković.

-Od djetinjstva vozim motor. Vozio sam više vrsta motora, ali najdraže mi je bilo kad sam kao mlad skupljao pare da sebi kupim motor. Sa četrnaest godina vozio sam Apriliu i to je tada u mladosti za mene bilo nešto posebno – izjavio je Slaviša Janković iz Italije.

Slaviša Janković, Italija

Motoristima iz cijele Republike Srpske, odnosno BiH, ali i gostima iz drugih zemalja rado se obraduju i domaći bajkeri.

-Imamo prijatelja iz Australije koji svake godine dodje na moto skup. On je i ove godine sa nama. Dolaze nam bajkeri iz Slovenije, Njemačke, Švicarske i za nas je ovo lijepa promocija našeg sela. Ovu tradiciju na našoj Trebavi ne treba prekidati – rekao je Nemanja Ristić iz Osječana.

Nemanja Ristić, Osječani

Ovo je bio šesti po redu moto skup organizovan na školskom poligonu u Osječanima, a u organizaciji Moto kluba „Black adders“, koji postoji već devet godina.

-Nažalost prošle godine nismo organizovali skup zbog virusa korona. Ove godine smo uspjeli da organizujemo, doduše u nekom skraćenom formatu, ali slobodno mogu da kažem da je ova manifestacija uspjela. Uz nas kao i godinama unazad stoji Grad Doboj. Ovom prilikom se zahvaljujem rukovodstvu Grada na čelu sa gradonačelnikom Borisom Jerinićem i našem Osječancu Milošu Bukejloviću što su uvijek tu da nam pruže pomoć i podršku – izjavio je Božo Todić, predsjednik Moto kluba „Black adders“ Osječani.

Božo Todić, predsjednik Moto kluba „Black adders“ Osječani

Podršku organizaciji moto skupa u Osječanima daje Gradska uprava Doboj.

Moto skup u Osječanima je jedna posebna manifestacija. Treba napomenuti da je ovo jedina motorijada koja se održava na teritoriji Grada Doboja. Već šesti put Grad je generalni pokrovitelj moto skupa. Ovo je jedno lijepo druženje i svaki put prođe bez povreda i problema, što je i najbitinije – rekao je Miloš Bukejlović, potpredsjednik Skupštine grada Doboj.

Miloš Bukejlović, potpredsjednik Skupštine grada Doboj

Dvotočkaši marke Yamaha, Suzuki, Honda, oldtajmeri, čoperi  i brojni drugi prodefilovali su ovim trebavskim selom. Organizatori su već zakazali novo druženje na istom mjestu, ali naredne godine.

RTV Doboj

Exit mobile version