Site icon olovka.info

U Doboju od ponedjeljka moguće ublažavanje mjera

doboj korona

Zbog pandemije u Doboju su i dalje redovi pred bankama, prodavnicama i apotekama. Od 27. aprila biće ublažene pojedine mjere, a sa radom bi od ponedjeljka mogli da počnu i određeni privredni subjekti u Doboju, najavio je gradonačelnik Doboja Boris Jerinić.

Grad Doboj iniciraće prema Republičkom štabu za vanredne situacije da se, već od ponedjeljka otvore pojedine zanatske radnje u Doboju, najavio je prvi čovjek grada Boris Jerinić.

-Iniciraćemo da se otvore butici i prodavnice sportske opreme. To su neke stvari koje će biti ispred Gradskog štaba 27. aprila do kada traje Naredba o ovim svim zabranama. Mi ćemo do 27. aprila održati sjednicu Gradskog štaba i tražiti od Republičkog štaba da razmotri mogućnost, da se određeni privredni subjekti uvedu i počnu da rade – izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja

Epidemiološka situacija u Doboju je stabilna. Nema pozitivnih na virus korona. Do sada je u ovoj lokalnoj zajednici testirano više od 450 ljudi. Samo je jedan bio pozitivan na Kovid-19. U pitanju je pedijatar iz dobojske Bolnice, koji se oporavio.

Izvor: RTV Doboj

Exit mobile version