Site icon olovka.info

Škola fudbala Rudanka Omorika PET u posjeti Borisu Jeriniću, gradonačelniku Doboja (FOTO GALERIJA)

škola fudbala rudanka prijem kod gradonačelnika doboja borisa jerinića

Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja, danas je u zgradi dobojske Gradske uprave organizovao prijem i razgovor sa polaznicima dobojske Škole fudbala Omorika PET.

Nebojša Kuzmić, trener i osnivač ŠF Rudanka Omorika PET, zajedno sa mladim fudbalerima ove fudbalske škole krajem 2021, bio je u zvaničnoj posjeti fudbalskom velikanu iz Beograda – FK Partizan, a tu posjetu Beogradu podržala je Gradska uprava Doboja, na čelu sa dobojskim gradonačelnikom Borisom Jerinićem, a nesebičnu podršku odlasku u Beograd imali su i od g-dina Obrena Petrovića, poslanika SNSD u parlamentarnoj skupštini Bosne i Hercegovine.

Iz FK Partizan su, kao pravi domaćini, zaista fenomenalno primili dobojsku ŠF Rudanka Omorika PET, a pripremili su poklone za Grad Doboj i dobojskog Gradonačelnika.

Danas su me posjetili članovi Škole fudbala Rudanka i njihov trener Nebojša Kuzmić. Dječaci ove dobojske ŠF prethodno su boravili u gostima beogradskom Partizanu, te su mi ovom prilikom prenijeli svoje utiske i uručili simbolični poklon, napisao je ovim povodom na svom Facebook profilu dobojski gradonačelnik Boris jerinić

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić najavio je da će zajedno sa gradskim i područnim fudbalskim savezom tražiti rješenja da se uvežu lokalne škole fudbala i klubovi s ciljem da najbolji i najtalentovaniji igrači nađu svoje mjesto u najboljim klubovima.

“Fudbalski klub `Sloga` je neko ko pretenduje u Premijer ligu, a bez mlađih generacija i igrača sa područja Doboja i regije do toga se neće moći doći”, rekao je Jerinić novinarima nakon današnjeg prijema mladih iz Škole fudbala iz Rudanke.

Najvažniji povod današnjeg susreta sa g-dinom Borisom Jerinićem, gradonačelnikom Doboja, bio je put naše Škole fudbala u Beograd, kada smo bili gosti beogradskog FK Partizan.

Prilikom našeg boravka u Beogradu, predstavnici FK Partizan poslali su poklone za našeg gradonačelnika koje smo danas i uručili. Takođe, naši prijatelji iz FK Partizan ponudili su nam još prisniju saradnju za ubuduće, kako sa našom Školom fudbala tako i sa ostalim klubovima sa područja našeg grada.

Između ostalog, danas smo sa našim gradonačelnikom i o tome razgovarali, a gradonačelnik je to odmah podržao i obećao svu potrebnu pomoć grada Doboja u budućim aktivnostima.

U narednom periodu planiramo osnivanje udruženja navijača Partizana u Doboju. Gosti će nam tom prilikom biti članovi uprave FK Partizan i 2 prvotimca FK Partizan.

Naša Škola fudbala inače ima jako dobru saradnju sa beogradskim velikanom, nadamo se ubuduće još veću, pa da jednog dana neko od naših fudbalera zaigra u crno-bijelom dresu, rekao je poslije susreta sa dobojskim gradonačelnikom Nebojša Kuzmić, osnivač i trener u školi fudbala Rudanka Omorika PET.

Foto: Facebook/Boris jerinić, gradonačelnik Doboja

Exit mobile version