Site icon olovka.info

Sjećate li se Evelin iz „Dva i po muškarca“? Ima 32 godine mlađu djevojku i izgleda ovako

dva i po muškarca

Glumicu Holand Tejlor (80) mnogi pamte po ulozi Evelin Harper, Čarlijeve majke u seriji „Dva i po muškarca“. Evo kako izgleda danas.

Holand Tejlor je nedavno proslavila 80. rođendan, a i dalje niže uloge. Pojavila se u seriji „The Morning Show“, pozajmila je glas u animiranoj seriji „The Great North“, a gledali smo je i u seriji „The Chair“ 2021. godine.

Već sedam godina u vezi je s holivudskom glumicom Sarom Polson koja je od nje mlađa 32 godine. Upoznale su se na žurki 2005. godine, ali su tek deset godina kasnije stupile u kontakt putem društvenih mreža. Na kraju su se zaljubile jedna u drugu, piše Index.hr.

Nagađanja o njihovoj vezi krenula su nakon što je Holand objavila fotografiju na kojoj je Sara, a potom gostovala u podkastu u kom je rekla da je u ozbiljnoj vezi s dosta mlađom ženom. „To je najdivnija, najneobičnija stvar koja mi se ikad dogodila u životu“, rekla je tada.

Ne smeta im razlika u godinama

Kasnije su otkrile da se Sara prva javila glumici, a ubrzo nakon potvrde veze počele su zajedno da se pojavljuju u javnosti. Jedna drugoj pružaju podršku tokom velikih projekata i prate se na crvenim tepisima. Razlika u godinama im ne smeta, što je Sara jednom prilikom i potvrdila.

„Ne želim da budem definisana po tome s kim dijelim krevet, dom, dušu. Moji izbori u životu su bili nekonvencionalni, ali to je moja stvar. Želim da živim odgovorno i istinito, bez skrivanja. Naš odnos predstavlja određenu dozu nade i rizika. Možda ima nešto hrabro u tome. Možda podstiče druge na hrabre izbore. Šta drugo mogu da kažem? Volimo se“, rekla je.

 /Index.hr/

Exit mobile version