Site icon olovka.info

Saša Obradović: Čast mi je što treniram ekipu Monaka, uradili smo veliki posao VIDEO

Saša Obradović

Saša Obradović predvodi jedan od trenutno najboljih evropskih timova, Monako, sa kojim je prošle sezone igrao Fajnal for Evrolige. Ove sezone igraju dobro. Trenutno su četvrti na tabeli sa 16 pobjeda i 10 poraza.

Trener Monaka Saša Obradović u intervjuu za RTRS kaže da je zadovoljan kako njegovi igrači igraju, koliko daju od sebe u svim utakmicama.

– U ovom trenutnku, sigurno mogu da kažem da smo uz sve probleme, povrijeđene igrače, odradili fenomenalan posao. Igramo na visokom nivou, zadovoljni smo – rekao je Obradović.

Prvo ime u Monaku je ćudljivi Majk DŽejms, jedan od najboljih napadača u Evroligi. Nije lak za saradnju, a činjenica da igra treću sezonu pod Obradovićem govori da su se našli.

Saša Obradović je na početku trenerske karijere osvojio titulu šampiona Njemačke. Bio je i šampion Ukrajine i Francuske. Sa Albom je u prijateljskom meču pobijedio San Antonio i trenera Grega Popovića. Pobjeda koju je donio DŽamel Meklin, mu je jedna od dražih.

Obradović je bivši reprezentativac Јugoslavije sa kojom ima tri zlatne i jednu bronzanu medalju sa evropskih prvenstava, jednu zlatnu sa svjetskog i srebro sa Olimpijskih igara.

/RTRS/

Exit mobile version