Site icon olovka.info

Ronaldov gest šokirao igrača Spezije: Čekao me u svlačionici s dresom VIDEO

Emmanuel Gyasi

Fudbaler Spezije Emmanuel Gyasi (27) nikada neće zaboraviti svoj drugi meč protiv Kristiana Ronalda, kada ga je zvijezda Juventusa iznenadila očekujući ga s dresom u svlačionici.

Napadač iz Gane doživio je za njega neočekivan trenutak nakon meča njegove ekipe protiv Juventusa 2. marta u Torinu. Gyasi je ušao u svlačionicu, a tu ga je čekao Ronaldo koji mu je poklonio dres, s obzirom da to nije mogao učiniti u njihovom prvom susretu.

“Kada mi je prišao, zagrlio me i pitao kako mi ide, osjećao sam se vrlo sretno. Tokom utakmice sjećam se da sam bio vrlo nervozan jer smo igrali dobro i rezultat je bio 0:0. Vidio sam ga potom kako ulazi u tunel odmah nakon sudijskog zvižduka na poluvremenu i pomislio sam da neću dobiti dres. Ali, kad sam ušao u svlačionicu, čekao me tamo i bio sam šokiran. Nakon utakmice ponovo smo se vidjeli i razgovarali. On je fantastičan igrač i osoba”, kazao je Gyasi u razgovoru za Joy Sport.

Igrač Spezije objasnio da mu je Ronaldo oduvijek bio uzor, ali da mu u prvoj utakmici nije mogao dati dres. Ipak, želju mu je ispunio četiri mjeseca kasnije.

“U drugoj utakmici, neposredno prije početka, došao je do mene i pitao me: ‘Gyasi, kako si?’ Bio sam u šoku. Kako je moguće da me se i dalje sjeća? Bio sam iznenađen jer nisam mogao vjerovati da me se Cristiano sjeća nakon toliko vremena. Mnogo je dana između utakmica, pa je možda i zaboravio da mi je obećao dres”, ispričao je oduševljeni Gyasi.

Exit mobile version