Site icon olovka.info

DOBOJ: Sloga remizirala u Trebinju (FOTO)

prva fudbalska lige republike srpske

Fudbaleri dobojske Sloge osvojili su bod na gostovanju u Trebinju odigravši sa domaćim Leotarom neriješeno 2:2 (1:2) u utakmici 21. kola M:tel Prve fudbalske lige Republike Srpske.

Sloga je povela u 35. minutu susreta golom Marka Golubovića. Vođstvo Sloge trajalo je samo dva minuta jer je igrač domaćih Lazar Zečević u 37. minutu udarcem sa bijele tačke izjednačio rezultat na 1:1. Fudbaleri Sloge ponovo dolaze u prednost pred sam kraj prvog poluvremena u 44. minutu nakon dosuđenog jedanaesterca, siguran realizator bio je Enver Buljubašić. Leotar je po drugi do izjednačenja došao u 79. minutu kada je mrežu Sloge pogodio Dragan Ristić. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao. Iako je Sloga bila blizu pobjede imavši dva puta vođstvo u toku meča, ipak ne treba žaliti za ispuštenom pobjedom, jer treba imati u vidu da je ovo bilo teško gostovanje na kojem je otkinut bod ekipi iz samog vrha tabele.

Nakon 21. kola Sloga zauzima deveto mjesto na prvenstvenoj tabeli sa 27 osvojenih bodova i gol razlikom 23:19 (+4).

U sljedećem 22. kolu koje se igra 10. aprila (subota) Sloga će u Doboju na svojim „Lukama” dočekati ekipu Borca iz Kozarske Dubice. Utakmica se igra sa početkom u 15:30 časova.

Ostali rezultati 21.kola:

Tabela:

(RTV Doboj)

Exit mobile version