Site icon olovka.info

Real Madrid izdominirao protiv Čelsija VIDEO

liga šampiona real čelsi

Pobjeda Real Madrida u duelu posljednja dva osvajača Lige šampiona, danas je u prvom meču četvrtfinala pomenutog takmičenja ekipa Karla Anćelotija slavila sa 2:0 (1:0).

Već u drugom minutu utakmice kontra Čelsija, Žoao Feliks je trčao sam ka golu Kurtoe, ali ga je sustigao Militao i omeo u šutu. Na kraju Belgijanac brani udarac, Anćeloti je bio veoma nezadovoljan početkom.

Na drugoj strani u 14. minutu prilika za Benzemu koji šutira u golmana gostiju, a kako je meč odmicao, Real je bivao sve bolji i ubojitiji.

Gol smo vidjeli u 21. minutu utakmice. Nakon dubinske lopte sa desne strane, Vinisius samo postavlja nogu, dovoljno da lopta ode do Benzeme koji nije imao težak posao za 1:0.

Malo je falilo da dođe do izjednačenja kada je Kurtoa odbranio novi udarac, ovoga puta je Džejms prošao po desnoj strani, uposlio Sterlinga, ali je Belgijanac fantastičan golman, možda i najbolji na svijetu u ovom trenutku.

Vinisius je bio u jednoj dobroj šansi u 26. minutu utakmice, a do kraja poluvremena bez nekih bitnih dešavanja.

Veliku šansu imao je Luka Modrić na startu drugog poluvremena, nakon prodora Vinisiusa po lijevoj strani, stvorila se šansa za Benzemu koji dodaje do Modrića, a Hrvat plasira loptu, ali nedovoljno precizno.

Jedan od bitnijih trenutaka meča jeste crveni karton za Čilvela koji je kao poslednji igrač odbrane zaustavio Rodriga koji je ulazio u gol šansu, pa je Čelsi od 59. minuta ostao sa igračem manje.

Malo potom Kamavinga pokušava poslije sjajnog poteza Vinisiusa, a onda 2:0 u 74. minutu. Veoma brza akcija poslije kornera Modrića, a strijelac je Asensio samo što je ušao u igru. Dočekao je loptu na oko 16 metara od gola, šutirao izuzetno precizno za 2:0.

Lampard je pokušavao sa izmjenama, ali ništa Čelsiju nije polazilo za nogom u ovom meču.

Do kraja bilježimo i pokušaj Benzeme u nadoknadi vremena, mogao je Francuz glavom da pogodi za 3:0, pa Real ima i za čim da žali na ovom meču, prenose sportske.net.

Na drugoj strani Čelsi je stvorio šansu, Maunt je imao veliku priliku, ali je još jedan bivši igrač plavaca, Ridiger, uspio da izblokira udarac.

Uglavnom, riješiće se sve u Londonu, ali Real ima veliku prednost…

Liga šampiona: Real – Čelsi 2:0
Exit mobile version