Site icon olovka.info

PU DOBOJ: Za pet dana u Doboju oduzeta tri putnička automobila

doboj oduzeto vozilo

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 19.01.2023. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su putnički automobil marke „Mitsubishi”.

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, redovnim praćenjem video-nadzora uočili su da je lice inicijala A.V. iz Doboja u kraćem vremenskom periodu na području grada Doboja počinilo više prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Izvršenom provjerom u službenim evidencijama utvrđeno je da isto ima dug u Registru novčanih kazni u iznosu od 4.487,2 KM.

Protiv navedenog lica će nadležnom sudu biti podnesen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Takođe, policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, su u mjestu Poljice, područje grada Doboja, 18.01.2023. godine, od višestrukog povratnika u činjenju prekršaja oduzeli su putnički automobil marke “Fiat”, a 14.01.2023. godine, su oduzeli putnički automobil marke “BMW X6”.

Navedene aktivnosti će se nastaviti i u narednom periodu na području Policijske uprave Doboj sa ciljem kako bi se stanje bezbjednosti iz oblasti bezbjednosti saobraćaja podiglo na još viši nivo.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version