Site icon olovka.info

PU DOBOJ: Uhapšen kradljivac akumulatora iz vozila, zaplijenjen spid

Policijska uprava Doboj

Policijski službenici Policijske stanice Doboj 1, 18. maja 2023, lišili su slobode lice inicijala R.M. iz Gradiške, zbog osnova sumnje da je u toku prethodne noći 17/18. maj 2023, na području grada Doboja, izvršilo krivično djelo „teška krađa“.

Istog dana oko 7.10 časova, navedenoj Policijskoj stanici je prijavljeno da je nepoznato lice u toku prethodne noći izvršilo provalu u putnički autmobil „Opel” vlasništvo lica inicijala N.Š. iz Doboja, nakon čega je izvršilo premetačinu stvari u vozilu, a potom iz ležišta motora otuđilo akumulator. Rad po navedenom se nastavlja, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Takođe, policijski službenici Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj, 18. maj 2023, izvršili su pretres lica inicijala E.K. iz Doboja, pronašli i oduzeli dva paketića u kojima se nalazila bijela praškasta materija koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „amfetamin spid“ ukupne težine 9,5 grama. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obilježje krivičnog djela „neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version