Site icon olovka.info

PU DOBOJ: Teško povrijeđena osoba pri slijetanju traktora sa kolovoza u Kožuhama

doboj utaja poreza

Lice čiji su inicijali N.P. sa područja Doboja teško je povrijeđeno kada je sa kolovoza sletio traktor u čijoj se prikolici vozilo, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče u 7.45 časova na regionalnom putu u mjestu Kožuhe kada je sa kolovoza sletio traktor bez registarskih oznaka sa prikolicom ručne izrade takođe bez registarskih oznaka, kojim je upravljalo lice čiji su inicijali O.P. sa područja Doboja.

Uviđaj su izvršili pripadnici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac dobojskog Okružnog javnog tužilaštva.

Policijskoj stanici Brod juče je prijavljeno da se u mjestu Velika Brusnica na području Broda vrši nelegalna eksploatacija šljunka. Izvršen je uviđaj i o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Pripadnici Policijske stanice Doboj jedan uhapsili su juče lice čiji su inicijali E.H. sa područja federalne opštine Gračanica zbog sumnje da je izvršilo krađu u trgovinskom objektu u Doboju. 

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version