Site icon olovka.info

PU DOBOJ Drogirani vozač iz Dervente uhapšen u Doboju, pozitivan na amfetamin

Policijska uprava Doboj

U protekla 24 časa na području Policijske uprave Doboj evidentirana su dva narušavanja javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela.

Policijski službenici Policijske stanice Petrovo su u četvrtak, 12. oktobra 2023. oko 17.30 časova, lišili slobode lice inicijala B.P. sa područja opštine Teslić, zbog počinjenog prekršaja iz člana 7. (svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 7. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

Istog dana policijski službenici Policijske stanice Doboj 2, oko 12.15 časova lišili su slobode lice inicijala S.B. sa područja grada Doboja, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem alkohola. Izvršenim alkotestiranjem navedenog lica utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,52 g/kg. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 234a. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

Istog dana policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, oko 23.00 časova, lišili su slobode lice inicijala S.M. iz Dervente, zbog upravljanja vozilom u saobraćaju pod uticajem opojnih droga. Izvršenim testiranjem navedene osobe na prisustvo opojnih droga u organizmu utvrđeno ja da je pozitivan na opojnu drogu Amfetamin. Licu je izdat prekršajni nalog u skladu sa članom 235. Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH.

/Policijska uprava Doboj/

Exit mobile version