Site icon olovka.info

Pisac koji je radio sa princom Harijem na knjizi: Neslaganje zbog anegdote o Dajani VIDEO

lejdi dajana

U knjizi “Rezerva” princa Harija iznesene su sramotne tvrdnje o kraljevskoj porodici, ali je prodato na milione primjeraka i dospjela je na naslovnice širom svijeta.

Autor koji je radio sa Harijem kaže da je princ bio veoma zadovoljan prijemom, ali priznaje da je ludilo koje je nastalo kada je objavljena, uticalo na njegov lični život, prenio je Skaj njuz.

Autor iz sjenke Džon Moringer otkrio je da je podigao glas na njega zbog anegdote u kojoj se pominje princeza Dajana.

On se prisjetio da su imali poziv preko Zuma u 2:00 sata ujutro oko nekih Harijevih izmena u knjizi, a da je jedna priča izazvala žestoko neslaganje. Rekao je da se radi o komentaru o njegovoj majci tokom prinčeve vojne obuke.

 Moringer je rekao da je Hari želio da se taj događaj uključi u knjigu, dok se on nije složio sa tim jer bi to “razvodnilo” priču.

U članku za “Njujorker” pisac je rekao da je bio “razjaren” Harijevim insistiranjem da to ostavi u knjizi.

“U glavi mi je pulsiralo, vilica mi je bila stisnuta i počeo sam da dižem ton”, prisjeća se on, prenosi Tanjug.

Moringer je dodao da je u tom trenutku djelimično pomislio da je situacija čudna, da on viče na princa Harija.

“Onda je Hari počeo da uzvraća, obrazi su mu se zacrvenjeli, oči suzile”, prisjetio je on.

Rekao je da je princ Hari objasnio da želi da taj segment ostane u knjizi kako bi pokazao da “ima pameti” u stresnoj situaciji, jer su cijelog njegovog života “ljudi omalovažavali njegove intelektualne sposobnosti”.

Ali, kako je naveo Moringer, završilo se tako što je Hari “odstupio” i cijela stvar je završena smijehom, a princ Hari je rekao: “Zaista uživam u tome što sam vas tako uzbudio”.

Exit mobile version