Site icon olovka.info

Novi Porsche bicikl košta 12.900 evra

Porsche bicikl

I dok se elektrifikacija u Porscheovoj gami dešava postepeno, pažljivo ispipavajući teren, u ponudi na dva točka Porsche se nije puno dvoumio. Za bicikle s Porscheovim potpisom znamo već godinama, a sada su stigle i dvije atraktivne prinove.

Ponuda se širi sa dva modela, i to Cross Performance i Cross Performance EXC, pri čemu se potonji nudi u šest istovjetnih nijansi kao i Porscheovi automobili. Bicikli su razvijeni u saradnji s Rotwildom, renomiranim proizvođačem brdskih električnih bicikala, navodi Index.hr.

Porsche bicikl

Pritom je dizajn snažno inspirisan Porscheovim Taycanom, ali pravi razlog širenja Cross serije su ipak mehaničke karakteristike. Bicikli su opremljeni Shimano EP-801 elektromotorom s baterijom kapaciteta 630 Wh. Karbonski okvir se podrazumijeva, kao i viljuška Fox 34 Float Factors s hodom od 120 mm, uključujući i Flat DPS vazdušni amortizer. Listu komponenti zaokružuju Shimano XT Di2 menjač s 12 brzina i Magura MT7 disk-kočnice.

Porsche bicikl

Zadovoljstvo vožnje ovakvog bicikla nije jeftino. Start je na 12.900 evra, dok je EXC s posebnim bojama hiljadu evra skuplji, prenosi Autoblog.rs.

Exit mobile version