Site icon olovka.info

Miličević: Trivićeva poslala jasnu poruku, pređena crvena linija

narodni front jelena trivić

Jelena Trivić je poslala jasnu poruku Srpskoj demokratskoj stranci tako što je dan prije održavanja Skupštine Narodnog fronta objavila prelazak narodnog poslanika SDS-a, rekao je vršilac dužnosti predsjednika SDS-a Milan Miličević i dodao da je pređena crvena linija.

Miličević je rekao da je “na neke ranije prelaske iz SDS-a ostao suzdržan i strpljiv ali da je sada crvena linija pređena”.

Miličević je naveo da su “SDS i on pružili Trivićevoj maksimalnu podšku kao zajedničkom opozicionom kandidatu za predsjednika Republike Srpske i da je njenu kampanju iznio SDS uz podršku PDP-a i Liste za pravdu i red Nebojše Vukanovića”.

“Svi znaju da te kampanje bez SDS-a ne bi moglo uopšte biti. Tako je bilo i sa organizacijom protesta koji su održani u Banjaluci poslije izbora a kojih bez SDS-a ne bi ni bilo moguće organizovati”, naveo je Miličević.

On je ukazao na usitnjavanje opozicionog djelovanja koje “samo koristi trenutnoj vlasti u Republici Srpskoj, ali da to neki nisu željeli shvatiti niti čuti zaslijepljeni svojim ličnim ambicijama”, te dodao da se SDS nada da još ima vremena, mudrosti i želje da opozicija krene zajedničkim putem, saopšteno je iz SDS-a.

/Nezavisne/

Exit mobile version