Site icon olovka.info

Mark Hamill i Ninja zajedno će igrati Fortnite

ninja igra fortnite

ninja igra fortnite

Otkako se penzionisao od službenog posla kao Jedi, Mark Hamill ima više slobodnog vremena. Dio tog vremena iskoristiće igrajući Fortnite.

Fortnite i Star Wars franšiza ovih su dana službeno u “braku”. Igrači mašu lightsaberima i koriste tematske Star Wars lebdjelice, a svemu tome prethodilo je javno prikazivanje isječka iz filma Star Wars: Rise of the Skywalker. Ekipa iz Microsofta odlučila je to iskoristiti pa je svog najplaćenijeg streamera odlučila spojiti s legendarnim Jedi Masterom.

U sklopu emisije Xbox Live Sessions, koju se emitira na Mixeru, YouTubeu i Twitchu, popularni igrač Fortnitea, Tyler”Ninja” Blevins ugostit će glumca Marka Hamilla te će s njim zaigrati Fortnite. Pretpostavljamo da će igrati u novom split screen modu koji je u igru dodan prošlog tjedna.

Hamill je poručio da će pokušati ne napraviti budalu od sebe, no vjerujemo da će se dobro snaći s lightsaberom. Ninja mu je prethodno udijelio nekoliko savjeta za igranje, a ovaj mu je uzvratio savjetima vezanim uz glasovnu glumu. I vjerojatno mu je rekao da je Sila svuda oko nas.

Exit mobile version