Site icon olovka.info

Blizzard objavio: Datum izlaska za Warcraft 3: Reforged 28. januar 2020.

warcraft 3

warcraft 3

Iako je dugo iščekivana igra bila najavljena za kraj 2019, moraćemo još malo da sačekamo. Prošlo je i više od godinu od zvanične najave, da bi danas Blizzard i konačno potvrdio da će poboljšana verzija čuvene igre Warcraft 3 izaći 28. januara 2020.

Datumi i vrijeme objave Warcraft III: Reforged

S obzirom da je igra najavljena za kraj godine, to Blizzard malo stavlja u nezgodnu poziciju kada su u pitanju igrači koji su preorderovali igru. U tom slučaju opcija da Blizzard vrati novac svim tim kupcima bila bi fer, ali znajući istoriju kompanije, šanse za tako nešto su minimalne.

Igru Warcraft 3 možete kupiti u dvije varijante: Standard edition i Spoils of War edition. Naziv prve opcije ne zahtijeva nikakvo objašnjenje, dok će vam Spoils of War edicija ipak donijeti i neke vrijedne iteme u drugim Blizzardovim naslovima, kao što su:

Uz samo najavu datuma, potvrđene su i satnice kada igra biti otvorene za igrače u različitim vremenskim zonama. Pošto nam Blizzard i Warcraft 3 dolaze iz Sjeverne Amerike, za njih će igra biti otvorena 28. januara, dok ćemo mi morati da sačekamo podne narednog dana.

Izvor: rur.rs

Exit mobile version