Site icon olovka.info

Marej promašio produžetak, Majami dolazi do brejka za 1:1 VIDEO

denver majami 2 utakmica

Jun 4, 2023; Denver, CO, USA; Denver Nuggets center Nikola Jokic (15) shoots the ball against Miami Heat center Cody Zeller (44) during the third quarter in game two of the 2023 NBA Finals at Ball Arena. Mandatory Credit: Kyle Terada-USA TODAY Sports - 20828998

Košarkaši Majamija zabilježili su pobjedu u drugoj utakmici velikog NBA finala u gostima protiv Denvera 111:108 i sada je rezultat 1:1.

Propustio je Denver veliku priliku. Priliku da sa ogromnih 2:0 otputuje na Floridu i stavi sav pritisak na pleća Majamija. Ovako, Hit je došao do značajnog brejka i sada ima šansu da potpuno okrene seriju na svoju vodenicu, pošto je domaćin u naredna dva susreta.

Ima ekipa iz Kolorada za čim da žali. Imala je i +15, činilo se da drži sve u svojim rukama. Ušla je sa +8 u poslednju četvrtinu. A onda se Majami raspucao. Utrpao čak 34 poena Nagetsima u posljednjih 12 minuta i na kraju došao do velikog brejka. Imao je Džamal Marej priliku da u poslednjim trenucima donese produžetak, ali njegov šut za tri poena nije bio precizan.

Ponovo je Nikola Jokić odigrao sjajnu partiju. Zabilježio je 41 poen, 11 skokova i četiri asistencije. Ali osim Mareja koji je imao 18 poena i 10 asistencija i donekle Gordona sa 12 poena Denver nije imao baš raspoložene igrače. Za razliku od Majamija za koje je Gejb Vinsent bio najefikasniji sa 23 poena. Odlično su ga pratili Adebajo i Batler sa po 21 poenom, sa tim da je Adebajo zabilježio devet skokova a Batler devet asistencija.

https://youtu.be/dxR_SxDUzzA

Treća utakmica igra se u Majamiju u noći srijede na četvrtak. Florida je poprište i četvrtog susreta, a peti se igra u Denveru.

Exit mobile version