Site icon olovka.info

Instagram ljepotice – Lindzi Pelas FOTO GALERIJA/VIDEO

Lindzi Pelas je američki model i glumica koja na Instagramu ima preko 8,5 miliona pratilaca i čija je trenutna “online vrijednost” preko 3 miliona dolara.

Rođena je 19. maja 1991. godine (30 godina trenutno) u gradiću Lorandžer, u SAD državi Luiziana.

Puno ime joj je Lindzi Nikol Pelas, a pored glume i modelinga, uspješna je preduzetnica i influenserka na društvenim mrežama. Karijeru u manekenstvu započela je y časopisu ‘Playboy’ i na kraju postala ‘Playboy Cyber ​​djevojka mjeseca.’

Prelijepa manekenka i zaljubljenica u fitnes tada se usredotočila na društvene medije i stekla značajnu slavu na svojoj veb stranici i platformama poput Instagrama, Twittera i Snapchata… Slike i video zapisi koje je Lindzi Pelas objavila na društvenim mrežama ne samo da su postale viralne, već su privukle pažnju lokalnih fotografa.

Popularnost Lindzi na društvenim mrežama dovela je do toga da se pojavila u mnogim muzičkim spotovima, televizijskim emisijama, filmovima, reklamama i časopisima. Bavila se modelingom za nekoliko brendova, uključujući Revolve i UFC, a pojavljivala se u publikacijama poput Glamour, GQ i Maxim.

U njezinom podcastu, ‘Eyes Up Here with Lindsey Pelas’, pojavljuju se njeni prijatelji i slavni gosti poput Kate Quigley i Chrisa Pfaffa. Lindsey je kreirala svoje godišnje kalendare kupaćih kostima i lansirala ograničeno izdanje kolekcije majica pod nazivom ‘Genetski nadareni’.

Exit mobile version