Site icon olovka.info

Goganović: Pripadnice OS BiH treba da budu ponosne na sebe VIDEO

Aleksandar Goganović

Na svečanosti koja je povodom obilježavanja Međuanrodnog dana žena – 8. marta održana u Sarajevu uz prisustvo zvaničnika Ministarstva odbrane u Savjetu ministara i Oružanih snaga BiH, istaknuto je da žene imaju važnu ulogu u sistemu odbrane.

Zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara BiH Aleksandar Goganović u svom obraćanju je rekao da Dan žena mora podrazumijevati kontinuiranu borbu za njihovo poštovanje i ravnopravnost u svim oblastima.

“Jedna od njih jeste sprečavanje nasilja nad ženama i njegovo eliminisanje u svim oblicima u kojim postoji. Glas i smijeh žene mora da se čuje. Njene želje i ideje. Plač i jauk, nikako”, istakao je Goganović.

Goganović je naglasio da pripadnice Oružanih snaga BiH treba da budu ponosne na sebe.

“Svaki vaš trud je uočen, svako vaše zalaganje je primijećeno, svaka vaša borba imala je cilj i odjek, a svaki vaš potencijal je prepoznat”, poručio je Goganović na svečanosti u Domu Oružanih snaga BiH.

https://rtvdoboj.org/wp-content/uploads/2024/03/Govor-zamjenika-ministra-odbrane-BiH-Aleksandra-Goganovica-na-svecanosti-povodom-8.-marta.mp4

Pripadnicama Ministastva odbrene i Oružanih snaga BiH praznik je čestitao i načelnik Zajedničkog štaba Oružanih snaga general-major Gojko Knežević.

Međunarodni dan žena – 8. mart prigodnim aktivnostima obilježen je i u komandama i jedinicama Oružanih snaga BiH, saopšteno je iz ovog ministarstva

Foto/Video: Facebook/Aleksandar Goganović – zamjenik ministra odbrane BiH

/RTV Doboj/

Exit mobile version