Site icon olovka.info

GO SNSD Doboj: Reagovanje na izjavu Olivere Nedić

го снсд добој

U redakciju portala OLOVKA.INFO stiglo je reagovanje Gradskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata Doboj na izjavu predsjednice Gradskog odbora PDP-a Doboj, Olivere Nedić.

Tekst reagovanja prenosimo u cijelosti:

„Gospođo Olivera Nedić,

Do sada smo uvažavali Vaš nježniji pol i tolerisali razne laži i gluposti upućene na računa GrO SNSD Doboj i naših aktivista. Od dana kada ste nas nazvali ,,fašistima” organi SNSD-a su stava da više ne možemo tolerisati Vašu mržnju ka Dobojlijama.

Za Vašu informaciju, nakon završenog kontrolonog brojanja u Zetri, Vaš kandidat, Jelena Trivić je na području Doboja, imala 415 glasova više u odnosu na prve rezultate koji su uneseni u bazu CIK-a, što je u procentima oko 1% od izašlih birača u Doboju. Imajući u vidu navedeno, Vi treba da objasnite Dobojlijama, zašto Vi Doboj ne volite? Šta ste postigli sa kolegom iz PDP-a Jovanom Kalabom, ovim prebrojavanjem i etiketiranjem čestitih građana Doboja, da su lopovi?

Vi ste na ponovljenim, lokalnim izborima, iskamčili mandat, uz pomoć stranačkih kolega u CIK-u i tada osvojili 603 glasa. Jel mislite da Vam ta manjina daje za pravo da maltretirate većinu od preko 30.000 ljudi koja Vam nije ukazala povjerenje niti na lokalnim, niti na opštim izborima?

Znate li Vi da je Doboj „Grad slučaj” samo u glavama Vas i Vaših mentora, a u glavama i srcima Dobojlija, Doboj je grad heroj, grad ljubavi i čestitosti. Grad Doboj je Vama učinio što je rijetko kom pojedincu. Odlukom Skupštine grada iz 2015.godine oslobođeni ste plaćanja usluga boravka djece u Javnoj predškolskoj ustanovi ,,Majke Jugović” Doboj. Pljuvanje po Gradskoj upravi, gradskim institucijama i građanima Doboja je Vaše, hvala za sve što Vam je pruženo. Da iznosite samo laži, najbolji dokaz je da je na biračkom mjestu za koje ste objavili da je Vaša Jelena pokradena, član biračkog odbora na tom biračkom mjestu, ispred PDP bila Radoslava Pijunović, supruga od Vašeg aktiviste Darka Pijunovića i koja je uredno potpisala sve zapisnike o radu biračkog odbora.” 

Gradski odbor SNSD Doboj

Exit mobile version