Site icon olovka.info

Fudbaleri dobojske Sloge lagano trijumfovali protiv Dubičana

uglješa stevanović

Fudbaleri Sloge odigrali su odličnu utakmicu i zasluženo torpedovali ekipu Borca. Goste su poslali kući u Kozarsku Dubicu sa četiri gola u mreži.

Već u ranoj fazi meča Sloga je povela. Bilo je to u 11. minutu kada je mrežu kolumbijskog internacionalca Orlanda Vilijana Bermudez Ariasa zatresao Uglješa Stevanović. Samo dva minuta kasnije gosti su bili u prilici da dođu do izjednačenja, ali odlično brani Danilo Đulčić.

Igrao se 20. minut kada griješi golman Sloge Đulčić, ali brzo se ispravlja jer ponovo je na mjestu i odlično brani udarac Ognjena Krnete.

Igrao se 27. minut kada je Uglješa Stevanović “vukao” loptu nekoliko metara, sjajno šutirao i postigao efektan gol za povećanje vođstva svog tima na 2:0.

Još jedna odlična, ali neiskorištena prilika Dobojlija u 35. minutu, kada šut Zajića brani Arias.

U nastavku Sloga je diktirala ritam utakmice. Već na otvaranju drugog dijela, tačnije u 47. minutu gol postiže David Knežević za 3:0.

Sloga je bila znatno dominantnija i pokazala je da je bolji rival od Dubičana. Tačku na „i“ stavio je, ove sezone fenomenalni i jedan od najboljih igrača Sloge, Aleksandar Milaković za konačnih 4:0.

SLOGA – BORAC 4:0 (2:0)

Strijelci: 1:0 Stevanović u 11, 2:0 Stevanović u 27, 3:0 David Knežević u 47 i 4:0 Milaković u 70. minutu. Stadion Luke u Doboju. Gledalaca: 350. Sudija Vanja Ajder (Banja Luka), pomoćnici: Gojko Crnobrnja i Milan Dujaković (oba iz Banja Luke). Kontrolor suđenja Goran Muharemović (Istočno sarajevo), delegat Zoran Vujat (Gradiška). Žuti kartoni: Ćulibrk (Borac).

SLOGA: Đulčić, Dadić, Džombić, Zajić, Radić (od 65. minuta Starčević), Stevanović (od 65. Božić), Milaković (od 77. Međugorac), Džaferović, Šaula, David Knežević (od 65. Šujić), Hadžimujić (od 46. Nemanja Marković). Trener: Zoran Ćurguz.

BORAC: Arias, Bunić (od 77. minuta Burazor), Ćulibrk, Mile Kovačević, Suljić, Ognjen Krneta (od 71. Vučen), Tomaš, Ilija Kovačević, Mikić, Pekić (od 46. Nikola Krneta), Radaković. Trener: Zoran Bujić.

Nenad Vasić, SportDC.net

Exit mobile version