Site icon olovka.info

Džoni Dep se nije mogao prestati smijati kad su na sudu počeli razgovarati o njegovom penisu VIDEO

džoni dep suđenje

O suđenju između Džonija Depa i Ember Herd ne prestaje se pričati, a sada je pažnju privukla glumčeva reakcija na pitanje koje je advokat uputio njegovom tjelohranitelju Malkolmu Konoliju.

Konoli je odgovarao na pitanje koja su se odnosila na vrijeme koje je glumac proveo u Australiji 2015. dok je snimao “Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales“. U njegovoj rezidenciji je boravila i Ember.

Advokat je upitao Konolija je li istina da je Dep mokrio u predvorju kuće.

Tjelohranitelj je rekao da je čuo buku u kući i, kada je ušao, vidio je Depa u predvorju, ali ga nije vidio kako mokri.

“Gospodin Dep je izvadio penis, zar ne?” upitao je zatim odvjetnik, na što je Dep sa svog mjesta odmahnuo glavom i nasmijao se.

“Mislim da bih se sjetio da sam vidio penis gospodina Depa”, odgovorio je britanski tjelohranitelj, koji još uvijek radi za Depa, a u sudnici su se mnogi nasmijali.

Navodni incident s mokrenjem je ono što je potaknulo svađu između para koja je rezultirala da je Dep izgubio dio prsta nakon što ga je Amber pogodila bocom votke.

Podsjetimo, Dep tuži Herd za klevetu zbog članka iz 2018. koji je napisala za The Washington Post, u kojem je govorila o preživljavanju porodičnog nasilja, iako glumca nije imenovala u spomenutom članku.

Par se upoznao na snimanju filma “The Rum Diary” iz 2011, a vjenčali su se 2015. Prekinuli su u maju 2016. kada je Herd optužila Depa da ju je zlostavljao. Dep je negirao optužbe, a razvod su riješili izvansudskim putem u avgustu 2016. godine.

Exit mobile version