Site icon olovka.info

Dobojski socijalisti proslavili 30 godina rada VIDEO

dobojski socijalisti

Socijalistička partija je važan faktor na političkoj sceni u Republici Srpskoj, a socijalisti će i ubuduće biti važan stub društvenog i političkog života u Srpskoj, poručeno je sa svečane sjednice koja je održana u Doboju povodom obilježavanja 30 godina postojanja Socijalističke partije.

Na ovim skupovima se govori o naših 30 godina, o tome šta je Socijalistička partija danas i šta će biti sutra. Mi smo veoma ponosni na ideju koju njeguje SP i oko koje je nastao naš program, a ta ideja u sebi sadrže opšte civilizacijske vrijednosti i zasnovana je na principima koji će uvijek biti u društvu važni i potrebni, a to je borba za socijalnu pravdu, borba za ravnopravnost, humanost, pravdu, jednakost u šansama svakom građaninu ove zemlje – poručio je Petar Đokić, predsjednik Socijalističke partije.

https://arh4.rtrs.tv/arhiva/2023/09/07/tvclip059171.mp4

Srđan Todorović, predsjednik GO Socijalističke partije Doboj naveo je da je do danas stasalo mnogo političkih generacija pogotovo u Doboju.

To je karakteristično za GO Doboj i sve su te generacije davale svoj doprinos napretku i razvoju Republike Srpske i Doboja i obezbijedili da SP postane i bude ono što jeste i danas u Doboju i Srpskoj – dodao je on.

/RTRS/

Exit mobile version