Site icon olovka.info

Dobojlija Ratko Nikolić novi trener fudbalera šamačkog Borca FOTO

Ratko Nikolić

Ratko Nikolić, fudbalski trener iz Doboja, novi je šef struke fudbalera Borca iz Šamca, saopštio je to ovaj klub na svojoj zvaničnoj stranici.

U narednom periodu Ratko Nikolić će obavljati funkciju prvog trenera Borca iz Šamca, člana Druge lige Republike Srpske – grupa Zapad, koji ima ambicije da se u što skorije vrijeme vrati u prvoligaško društvo.

Ratko Nikolić – igračka i trenerska biografija

Ratko Nikolić rođen je 2. juna 1966 u Doboju. Kao fudbaler imao je veoma bogatu karijeru, fudbal je počeo trenirati u dobojskoj Slogi za koju je nastupao kao senior, FK Hajduk iz Kule (tadašnji član Prve lige SRJ), FK Zemun iz Zemuna, FK Hajduk – Beograd, FK Budućnost iz Valjeva, FK Priština, FK Krila Sovjetov iz Samare (Rusija), FK Zovko iz Žepča (tadašnji premijerligaš BiH)…

Kao trener predvodio je Lokomotivu iz Brčkog, FK Ilićka Brčko, FK Moševac, NK Posavina 108 iz Bijele, NK HAŠK Napredak – Ulović, FK Dizdarušu iz Brčkog, FK Jedinstvo iz Brčkog, FK Natron iz Maglaja, sadašnjeg premijerligaša dobojsku Slogu Meridian gdje je radio kao pomoćni trener, NK Usora, a donedavno je bio šef stručnog štaba dobojskog FK Željezničar.

Exit mobile version