Site icon olovka.info

Dobojlija Mladen Vidović noćas smrtno stradao u sudaru putničkog i teretnog vozila na magistralnom putu M-17 FOTO

Muškarac iz Doboja Mladen Vidović, (60) noćas je smrtno stradao u sudaru putničkog i teretnog vozila u Doboju, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Doboj.

Teretnim vozilom “Volvo” upravljalo je lice E.P. /42/ iz Zenice, koje je povrijeđeno u sudaru, dok je Dobojlija Mladen Vidović vozio automobil “Fiat”.

Inače, nastradali Mladen Vidović je frontmen i pjevač zeničke grupe “Nemoguće vruće”.

“Opet ružna i tužna vijest: Sinoć je u udesu kod Doboja poginuo Mladen Vidović, originalni pevač grupa Nemoguće vruće (autor, među ostalim, njihova hita “Nema cure koja neće”) i Ritam srca. R.I.P. Mladene, muzička Zenica te nosi u srcu”, napisao je Josip Dujmović, muzičar i vlasnik portala Glas.ba.

“Zateklo nas, ali baš vest koja oduzima svaki smisao. Ti si samo hteo pevati kako je ludo i nemoguće vruće u proleće, u srcu dečaka i devojke… Većeras pevamo za tebe. Peva Rusija. Tvoji drugari iz Nemoguće vruće”, napisali su oni.

Grupa je osnovana 1987. a predvodio ju je upravo Mladen. Neke od najpopularnijih pesama su: “Hajde noći padajte”, “Ta, ta đevojka”, “Daj da poljubim i pojedem”, “Ljubav malog Werthera” i “Ameri”.

Saobraćajna nesreća dogodila se sinoć na magistralnom putu u Doboju, a policija je prijavu dobila u 21.50 časova.

Tokom policijskog uviđaja saobraćaj se odvijao alternativnim pravcem, kroz grad Doboj.

Foto: Vatrogasci Srpske / TVSJ Doboj

/SRNA/

Exit mobile version