Site icon olovka.info

Sjajni Dobojlija Dragan Đurić suvereno u četvrtfinalu Zvezda granda!!! FOTO/VIDEO

dobojlija dragan đurić

Dobojlija Dragan Đurić dobio je ponovo svih 6 glasova oduševljenog žirija i plasirao se u sedmi krug, odnosno četvrtfinale regionalnog takmičenja “Zvezde granda”.

Dragan Đurić, sjajni dobojski takmičar ovosezonskog regionalnog pjevačkog takmičenja “Zvezde granda”, nastupao je druge večeri šestog kruga (prvo je održano 27. maja), koje se inače smatra kao faza takmičenja za “utvrđivanje gradiva”.

Naime, u ovoj fazi takmičenja koje se održava kao uvertira za sedmi krug, odnosno četvrtfinale “Zvezda granda”, svi takmičari koji su do sada ostali u takmičenju nastupaju podijeljeni u dvije večeri, a samo po dva takmičara ili takmičarke obje večeri nisu se plasirali u sedmi krug ZG.

Draganova nastup možete pogledati od 1:56:50

Dragan je nastupio kao prvi pjevač u paru sa Mustafom Bidžanom iz Sarajeva, a za prvu pjesmu odabrao je pjesmu Sinana Sakića “Lagala si”. Drugu pjesma koju je Dragan ovog puta odabrao je “Pola tebi, pola meni” Miloša Bojanića.

U Draganovoj pratnji ovaj put su bili njegova vjerenica i uskoro supruga, kao i kolega iz benda sa kojim Dragan nastupa.

Draganova mentorka je Svetlana Ceca Ražnatović, a pored Cece, žiri je bio u standardnom sastavu: Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Marija Šerifović, Violeta Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac, Aleksandar Milić Mili i Đorđe David. Šef produkcije je Saša Popović.

Voditelji su i dalje Sanja Kužet i Voja Nedeljković.

BONUS VIDEO SA DRAGANOVOG YOUTUBE KANALA:

Exit mobile version