Site icon olovka.info

DOBOJ U nedjelju humanitarna akcija Fondacije Delije u dobojskom kafeu “Times”

Svake godine, između ostalih gradova i u Doboju, Fondacija Delije organizuje humanitarne akcije kao što su predstave, gledanje filma, obilasci muzeja i žurke, tokom kojih se prikupljaju finansijska sredstava za brojne humanitarne akcije u kojim Fondacija učestvuje.

Ove godine Fondacija organizuje humanitarnu žurku u dobojskom kafiću “Times” u nedjelju, 14. januara 2024. od 19.00 časova. U “Times-u” će biti organizovano zajedničko gledanje košarkaške utakmice 16. kola ABA lige između KK Crvena zvezda MeridianBet i KK Borac Čačak koja počinje u 19.30.

Tokom žurke skupljaće se novac u kutiju Fondacije Delije koja skupljeni novac raspoređuje prema potrebi, a svi detalji vezani za humanitarni rad Fondacije, donacije, prikupljanje i raspodjelu sredstava mogu se vidjeti na njihovoj službenoj veb prezentaciji www.fondacijadelije.org, njihovoj Facebook stranici, Instagram stranici ili Youtube kanalu Fondacije.

DOĐITE U NEDJELJU, 14. JANUARA OD 19.00 ČASOVA, NA ŽURKU U DOBOJSKI KAFE “TIMES” DA SE DRUŽIMO, ODGLEDAMO KOŠARKAŠKU UTAKMICU I DOPRINESEMO HUMANITARNOM RADU FONDACIJE DELIJE!

Exit mobile version