Site icon olovka.info

DOBOJ: Petrović i Goganović obišli završne radove na klupskim prostorijama u Grabovici FOTO

Poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović i zamjenik ministra odbrane u Savjetu ministara BiH Aleksandar Goganović sa saradnicima, obišli su završne radove na prostorijama Fudbalskog kluba Sloboda GS iz Grabovice kod Doboja.

Predsjednik Slobode Dejan Šarčević rekao je da se trenutno izvode radovi na pokrivanju klupskih svlačionica.

Po završetku radova na svlačionicama cilj nam je da u narednom periodu postavimo i ogradu oko stadiona, kako bismo ispunili uslov da od jeseni ligaške utakmice igramo na svom terenu. Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim na podršci poslaniku Petroviću i Gradskoj upravi na čelu sa gradonačelnikom Borisom Jerinićem, koji nesebično pomažu naš klub i daju nam vjetar u leđa da istrajemo u svim našim ciljevima – poručio je Šarčević.

Dejan Šarčević, predsjednik FK Sloboda GS Grabovica

Odbornik u Skupštini grada Doboja dr Radoslav Nikolić izjavio je da je Gradska uprava izašla u susret zahtjevu stanovnika Stanova i Grabovice da se pomogne u izgradnji prostorija Slobode.

S obzirom da su oni sami započeli aktivnosti na izgradnji prostorija i uređenju stadiona kluba sa željom da utakmice Slobode gledaju u svom mjestu, grad je to prepoznao i podržao kao što podržava i sve druge aktivnosti u ruralnim područjima – naglasio je Nikolić.

dr Radoslav Nikolić, odbornik u Skupštini grada Doboja

Fudbalski klub Sloboda GS Grabovica takmiči se u Područnoj fudbalskoj ligi Republike Srpske Doboj-Brod.

/Igor Jovanović, RTV Doboj/

Exit mobile version