Site icon olovka.info

De Niro nije iznenađen jer je dobio dijete u 79. godini

robert de niro otac

Dok su vijesti o rođenju sedmog djeteta Roberta De Nira iznenadile mnoge glumčeve obožavatelje, on nije bio šokiran jer je postao otac u 79. godini.

Na premijeri filma “About My Father” koja se održala sinoć, De Niro je za Page Six otkrio da li je iznenađen što je ponovo postao tata u svojoj 79. godini. On je glatko odgovorio sa: “Ne”.

U stvari, pojasnio je da je trudnoća “planirana”, kazavši: “Kako možeš da ne planiraš takve stvari?”.

Također, People je prenio da je rekao kako je “ok s tim”, kao i da kad je riječ o roditeljstvu “nikad ne postaje lakše”.

Glumac je na premijeri izgledao elegantno u tamnoplavom sakou, košulji na pruge, crnim pantalonama i odgovarajućim crnim cipelama.

Ranije tog dana, predstavnici holivudske zvijezde potvrdili su da je dočekao još jedno dijete, ali nisu otkrili ime ili spol. Isto tako, tada nisu otkrili ni identitet majke mališana.

Međutim, njegova mnogo mlađa djevojka, Tifani Čen, prošlog mjeseca je fotografisana s trudničkim stomakom. Par se upoznao 2015. na snimanju filma “The Intern”, a primijećeni su na putovanju u Španiju sljedeće godine.

S bivšom suprugom Grejs bio je u braku dva puta i to od 1997. do 2003, da bi obnovili zavjete i ponovno se vjenčali godinu dana kasnije. Zahtjev za razvod podnijeli su 2018. godine. Sud je 2021. godine presudio da glumac treba plaćati bivšoj supruzi milion dolara godišnje i da će par podijeliti prihod nakon prodaje svoje kuće vrijedne 20 miliona dolara.

De Niro ima kćerku Drinu (51) i sina Rafaela (46) sa svojom prvom suprugom Dien Abot. Također, otac je sinova blizanaca Erona i Džuliana (27) sa svojom bivšom djevojkom Tuki Smit, a ima i sina Eliota (25) i kćerku Helen (11) s bivšom suprugom Grejs Hajtauer.

Exit mobile version