Site icon olovka.info

Četiri vježbe koje traju po 10 sekundi pomoći će vam da smršate FOTO

vježbe za mršavljenje

Ako želite sagorjeti više kalorija radi mršavljenja, morate neprestano izazivati ​​mišiće da rade više. Uostalom, ako ste navikli raditi isti trening svaki put kad pođete u teretanu jednostavno neće sagorjeti te dodatne kalorije.

U stvari, vaše tijelo s vremenom će se navići na istu stvar i možda ćete na kraju sagorijevate manje kalorija.

KALORIKO dijetetski suplement namijenjen REGULISANJU TJELESNE TEŽINE

Ako želite napraviti promjenu radi mršavljenja, možete isprobati ovaj trik za vježbu koji traje izuzetno malo vremena i koji će ubrzati sagorijevanje kalorija.

1. Skokovi u čučnju deset sekundi

Skokovi u čučnju (Foto: Eat This)

Započnite postavljanjem nogu u širini bokova. U čvrstom stavu, istovremeno zabacite ruke i kukove. Zamahnite rukama prema naprijed i skočite što više možete.

2. Skok s iskorakom – deset sekundi

Skok s iskorak (Foto: Eat This)

Započnite tako što ćete biti u položaju podijeljenog čučnja. Skočite što više možete i zamijenite noge tako da se spuštate s izmjeničnom nogom. Prizemljite se prateći koljeno prije skoka i ponovno zamijenite noge.

3. Sklekovi uz pomoć klupe klupna – deset sekundi

Sklekovi uz pomoć klupe (Foto: Eat This)

Za izvođenje ove vježbe naslonite se objema rukama na klupu. Spustite se tako da će vaša prsa dodiruju klupu, a zatim počnite s podizanjem i spuštanjem.

4. Vježbe s loptom- deset sekundi

Vježba s loptom (Foto: Eat This)

Razmaknite stopala u širini ramena, potom uzmite (medicinsku/pilates) loptu i podignite je iznad glave, a potom je bacite na pod. Dok to radite vaši stomačni mišići se naprežu. Čučnite sa ispravljenim leđima kako bi loptu ponovo uzeli i ponovili proces.

Exit mobile version