Site icon olovka.info

Bajern nastavio dominaciju, Barsa se oprostila od LŠ pobjedom VIDEO

bajern minhen

Bajern Minhen je pobijedio Inter rezultatom 2:0 i tako nastavio dominaciju u grupi C, dok je Barsa pobijedila Viktoriju u Plzenju u meču koji nije imao rezultatski značaj – 2:4.

Bajern i Inter su uoči međusobnog susreta već overili plasman u osminu finala, kao prvoplasirana i drugoplasirana ekipa, dok se znalo da Barsa sigurno ide u LE, tako da ovde nije bilo nikakvog takmičarskog značaja.

Bajern je zaigrao u kombinovanom sastavu, a Inter je mogao da povede da se Lautaro nije obrukao iz neposredne blizine, dok je prethodno VAR progledao domaćima kroz prste, iako je Mane sa obe ruke igrao u šesnaestercu, penala nije bilo.

Nakon toga, Kimih je u 32. minutu bio asistent, a Pavar strijelac za 1:0.

Sve dileme oko pobjednika riješio je Čupo-Moting u 72. minutu, čime je Bajern  došao do maksimalnih 18 bodova.

Barsa je rezervnom sastavu pobijedila Plzenj rezultatom 4:2 i tako se oprostila od LŠ.

Markos Alonso je u šestom minutu na gol liniji proslijedio šut Fatija u mrežu za 0:1, da bi u 44. Alba na petercu proigrao Ferana Toresa za 0:2.

Domaći su imali razloga za slavlje kada je u 51. minutu Ćori smanjio na 1:2 iz penala, ali je posli9je tri minuta Tores drugim golom povisio na 1:3.

Ćori je u 63. minutu ponovo obradovao navijače za 2:3, da bi u 75. Pablo Tore postavio konačnih 2:4.

Barsa će se na proljeće drugu godinu zaredom takmičiti u Ligi Evrope, dok Bajern i Inter čekaju svoje rivale u osmini finala LŠ sa prvog i drugog mjesta.

Grupa A

Plasman: Napoli 15, Liverpul 15, Ajaks 6, Rendžers 0.

Grupa C

Plasman: Bajern 18, Inter 10, Barselona 7, Viktorija 0.

Grupa D

Plasman: Totenhem 11, Ajntraht 10, Sporting 7, Olimpik 6.

Exit mobile version