Site icon olovka.info

ZVEZDE GRANDA – POBEDNIK JE MAHIR MULALIĆ! Mladi Gračanlija zamalo NAPUSTIO takmičenje zbog smrti majke a sada je pobijedio! (FOTO, VIDEO)

mahir mulalić

Sinoć je održano veliko finale muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, a pobjedu je, poslije napetnog glasanja, odnio fenomenalni dvadesetjednogodišnji Mahir Mulalić iz Gračanice u Bosni i Hercegovini.

Saša Popović, čelnik “Granda”, je malo prije posljednji krug rekao da je razlika između Isaka Šabanovića i Mahira Mulalića svega 500 glasova, a potom je uslijedilo još jedno njihovo predstavljanje pred publikom i proglašenje pobjednika.

Finalisti su bili još Mite Stoilkov, Muharem Hadrović, Marija Gruevska, Belma Huseinefendić, Selim Selimović, Aleksandar i Dimitrije Kazić, Krstinja Todorović, Martin Ajdarević, Sadik Hasanović, Zorja Pajić, Ivana Bogićević, Nemanja Petrović i Bojan Pavlović.

Mahir je prije nekoliko mjeseci doživeo tragediju jer mu je majka preminula. Bio je spreman da napusti takmičenje. Jedino je Marija Šerifović, koja mu je bila mentor, mogla da ga ubijedi da ostane. I sada je pobijedio.

Mahir nije krio emocije zbog pobjede, pa je sve vrijeme bio na ivici suza, dok su mu prisutni prilazili u želji da mu čestitaju. On je dobio preko 136.000 glasova. Mladi Gračanlija Mulalić je osvojio automobil, dvije pjesme i kompletan marketing od produkcije.

Mahir Mulalić, pobjednik takmičenja Zvezde granda 2021

Ukupno je stiglo 486.821 SMS glasova, a Mahir ih je osvojio 136.425. Drugoplasirani Isak imao je samo nekoliko hiljada manje, 133.510 glasova.

Mahir Mulalić, pobjednik takmičenja Zvezde granda 2021

Mahir dolazi iz Gračanice u Bosni i Hercegovini. Mjesecima je važio za jednog od favorita u takmičenju. Student je Mašinskog fakulteta, a cijeli život mu je želja da se bavi pjevanjem, piše Blic.

(Mondo, Blic)

Exit mobile version