Site icon olovka.info

Zvezda preživjela i slavila u derbiju za 8-0 (VIDEO)

aba zvezda dobila partizan

Derbi osmog kola ABA lige između Crvene zvezde i Partizana pripao je crveno-bijelima 86:85 za maksimalan učinak u regionalnom takmičenju.

Crveno-bijeli su mogli mnogo ranije riješiti meč, pošto su imali sredinom poslednje četvrtine 10 poena razlike. Međutim, Partizan je pokazao ogromnu energiju i borbenost, nijednog trenutka se nije predavao, iako je većim dijelom meča jurio rivala. Zagorac je trojkom 30 sekundi pre kraja potpuno vratio u igru crno-bele i primakao ih na samo 86:85. Potom je Ročesti promašio i na kraju je Miler-Mekintajer imao šut za pobedu, ali je promašio i Crvena zvezda je došla do pobjede u prvom derbiju sezone.

Snimak ABA liga: Derbi 8. kola / KK Partizan-KK Crvena zvezda

Može se reći da je odlučio na kraju mnogo bolji šut za tri poena crveno-belih, koji su šutirali 15/29, dok je Partizan bio očajan – 4/24. Kod Zvezde ponovo je najefikasniji bio Džordan Lojd sa 18, ali većinu poena je postigao u posljednjoj dionici. Bivši Partizanov košarkaš Kori Volden zabilježio je dva poena manje. Na drugoj strani Rašon Tomas je bio najefikasniji sa 19, a Miler-Mekintajer je postigao 15.

 Crvena zvezda ima maksimalan učinak od svih osam pobjeda, dok je Partizan na 4-4.

(Sportklub)

Exit mobile version