Site icon olovka.info

Zlopaćenik Ben Rotenberg konačno “srećan”, zadovoljan i “životno ostvaren”; Likuje poslije Novakovog izbacivanja FOTO+VIDEO

Američki teniski novinar i “zvijezda sedme sile” u pokušaju, frilenser najčešće New York Timesa, Ben Rotenberg već godinama sa Novakom Đokovićem vodi rasprave na konferencijama za medije na svim turnirima i društvenim mrežama.

Uvijek je na suprotnoj strani od Novaka po svim mogućim iskrslim pitanjima. Svoj stav i nema, ali za njega je bitan Novakov stav da formira svoj – uvijek dijametralno suprotan Novakovim viđenjima stvari i potezima.

Ben Rotenberg vs. Novak Đoković

Ben Rotenberg je dočekao svojih 5 minuta (ili 11 dana) za puno (samo)zadovoljstvo i sada, u pravom smislu te riječi, likuje na svom Twitter profilu poslije odluke australijskog suda da zabrani Novaku igranje na ovogodišnjem Australian Openu.

Pokušava biti duhovit, ironičan ili šta već, ali ne može sakriti zadovoljstvo ishodom sage o Novaku u Australiji ove godine. U stvari, on i ne pokušava sakriti zadovoljstvo nego ga rado pokazuje u svom malom, mračnom digitalnom svijetu. Iskreno je Beni “srećan” ovim što se dogodilo.

Zaratio je i sa teniserima koji su bili na Novakovoj strani u ovom slučaju. Tako je, između ostalog i ostalih, poslije prepucavanja sa Vasek Pospišilom koji je branio i podržavao Novakove stavove, konačno i blokirao ovog tenisera na svom Tviter profilu…

Izgleda da je i prije samih organizatora australijskog Grand Slama imao već razrađene opcije što se tiče žrijeba, rasporeda igranja tenisera, kao i satnice mečeva na AO poslije Novakov izbacivanja sa ovog turnira.

Ben Rotenberg se “hrani” Novakom
Jedan od Rotenbergovih “seansi” sa Novakom na KZN

Tekst i ilustracija: olovka.info

Exit mobile version