Site icon olovka.info

ZAVIRITE U LUKSUZNO ZDANJE! DŽON BON DŽOVI SE POČASTIO ČAROBNOM VILOM VRIJEDNOM 43 MILIONA DOLARA

bon džovi vila

Pjevač Jon Bon Jovi u novoj će se vili buditi uz pogled iz snova, bez problema skoknuti do plaže koja se nalazi pred kućom, vina za goste birati u vlastitom vinskom podrumu, i uživati u privatnim teniskim mečevima, daleko od očiju javnosti.

Miljenik žena Jon Bon Jovi u šezdesetim godinama svog života želi uživati u plodovima svog dugogodišnjeg rada pa ne štedi kad su raskošne nekretnine u pitanju.

58-godišnji roker nedavno je prodao kuću na Floridi za 22 miliona dolara, a zatim znatno povećao ulog i isprsio se za predivnu vilu u Palm Beachu, koju je platio ogromnih 43 miliona dolara.


Za taj je iznos dobio glamuroznu, dizajnerski uređenu vilu s pogledom na more, uređenu u neutralnim tonovima koji se isprepliću s nijansama plave i žute boje.

Spavaće sobe su velike i prozračne, svaka dotjerana u svojoj boji, a kupaonice su jednostavne, bijele i elegantne, opremljene najskupljom keramikom.

Uz pogled, u kojem Jon Bon Jovi i njegovi najdraži mogu uživati iz većine prostorija u kući, posebno mjesto za uživanje nalazi se u šarmantno opremljenom vrtu s bazenom i udobnim ležaljkama presvučenim bijelim platnom.

Uz bazen, na imanju se nalazi i teniski teren na kojem može vježbati tenis sa suprugom i djecom. Vlasnika nogometne momčadi Philadelphia Soul navodno veseli i činjenica da se njegova nova kuća nalazi u blizini vile Howarda Sterna, njegovog dobrog prijatelja.

Izvor gloria.hr

Exit mobile version