Site icon olovka.info

Zašto više od 1000 bitangi-batinaša dolaze u Doboj za izbore?!

doboj

Politička ekipa koju čine DNS, SDS, SP, PDP i NP Banjaluka pripremaju se za novi performans na ponovljenim izborima u Doboju. Zašto? Šta je Doboj učinio toliko loše, pa da to ovako mora izgledati?!

Oni žele ponovo od Doboja da naprave GRAD SLUČAJ, kao što su to uradili i 15. novembra prošle godine u čemu ih je podržao i CIK BiH.

Nenad Nešić iz DNS i Darko Babalj iz SDS otvoreno su najavili slanje posmatrača, odnosno batinaša iz Sarajeva, prekaljenih romanijskih batinaša, a sličnu “podršku” nagovijestio je i Branislav Borenović iz PDP-a, u vidu slanja 200 posmatrača iz Banjaluke.

Čime je Doboj zaslužio batinaše iz Sarajeva i Banjaluke? Ili iz okolina ovih naših gradova?

Kome je potrebno stvaranje atmosfere linča? Ko želi da uništi teško uspostavljenu multietničnost i multikulturalnost u Doboju?

Ljudi koje oni predstavljaju ne mogu napraviti značajniji izborni rezultat u Doboju kad bi se izbori ponavljali svaki mjesec, jer njihove batinaške namjere ponovo će biti poražene.

Živi bili pa vidjeli….

I na kraju mali, ljudski savjet. Hajde da svi mirno provedemo i ove lokalne izbore, da građanski učestvujemo na ovim izborima, pa da onda, kao ljudi, u ponedjeljak, sjednemo i vidimo ko je izbore dobio, ko izgubio, koliko je ko dobio glasova i kako se do tih istih glasova došlo…

Exit mobile version