Site icon olovka.info

Vulić: Posljednji krici Majkla Marfija

sanja vulić

Šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Sanja Vulić izjavila je Srni da su američke sankcije saradnicima predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika zbog organizovanja Dana Republike Srpske posljednji krici Majkla Marfija.

“Svjestan da se na pijadestal pobjede vraća Donald Tramp, odlazeća administracija ne radi ništa drugo već lobira za uvođenje sakcija najbližim saradnicima i savjetnicima predsjednika Dodika”, istakla je Vulićeva.

Ona je dodala da je generalni sekretar predsjednika Srpske Jelena Pajić Baštinac rijetko viđeni patriota, majka, supruga i dobar čovjek, te sve ono što američka administracija ne podržava i sve što ruši u BiH.

“Srebrenka Golić je žena koja je pokazala i dokazala da je profesionalac, sposobna, odgovorna i nepotkupljiva. Jasno je da zbog toga nije prihvatljiva Marfiju, jer sve ono što je kvalitetno, profesionalno i odgovorno njemu i njegovim trabantima ne odgovara. A kada je riječ o savjetniku predsjednika Srpske Branislavu Okuki, njegov najveći ‘grijeh’, koji mu Marfi nikada neće oprostiti, je činjenica da se borio i da se bori za Republiku Srpsku, da je čovjek odan svojoj Republici Srpskoj i srpskom narodu”, naglasila je Vulićeva.

/SRNA/

Exit mobile version