Site icon olovka.info

Vodeći advokat otkriva: Velike su šanse da Đoković zaigra na Australian Openu

Vodeći advokat u Melburnu Justin Quill očekuje da će Novak Đoković igrati na Australian Openu uprkos tome što je trenutno na snazi njegova zabrana ulaska u ovu zemlju.

Đoković, koji u hotelskoj izolaciji čeka konačnu sudsku odluku o tome da li će nastupiti na Australian Openu, mogao bi biti učesnik prvog Grand Slam turnira u sezoni i to tako što bi sudija izrekao privremenu zabranu koja bi stopirala deportaciju.

To je objasnio ugledni australski advokat Justin Quill, koji je iznio svoja očekivanja i poručio da su velike šanse da Đoković na kraju zaigra.

“Očekujem da će sudija reći ‘Izdaću privremenu zabranu, dakle u osnovi zaustavljanje deportacije, a onda ću pravilno saslušati ovaj slučaj”, rekao je Quill.

Advokat tvrdi da bi slučaj mogao potrajati i da će Australian Open početi za to vrijeme, a to bi vjerovatno značilo i da će Novak Đoković zaigrati na prvom ovogodišnjem Gren slemu.

“Kolo pravde se ne okreće tako brzo, mi to znamo. Naravno, to ne znači da će Đoković na kraju dobiti slučaj, ali strane najčešće riješe slučaj i to je kraj”, dodao je australijski advokat.

Exit mobile version