Site icon olovka.info

“Vječiti” derbi – poznati sastavi

derbi sastavi

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Partizan od 18 časova u 167. “večitom” derbiju. Meč bi mogao da odluči šampiona u srpskom šampionatu. Crvena zvezda ima dva boda prednosti i zasigurno u ovaj meč ulazi u boljoj formi od rivala iz Humske.

Međutim, derbi ne bi bio to što jeste da uvek pobijedi ekipa koja je u naletu ili ima bolje igrače. Stoga će ekipa Aleksandra Stanojevića imati šta da traži na ovom meču.

Očekuje se pun stadion, a na popularnoj “Marakani” je ostavljen određeni kontigent karata za one koji dolaze iz mjesta van Beograda.

Crvena zvezda: Borjan, Pićini, Eraković, Dragović, Rodić, Sanogo, Kanga, Srnić, Ivanić, Katai, Ohi.

Partizan: Stevanović, Miljković, Miletić, Vujačić, Urošević, Zdjelar, Jevtović, Terzić, Jojić, Menig, Rikardo.
167. vječiti derbi – sastavi
Derbi – sastavi

Pred sam duel ove dvije ekipe najveću pažnju javnosti je privuklo sporenje oko izbora glavnog sudije. Srđan Jovanović važi za našeg najboljeg sudiju, a iz redova crveno-bijelih je na adresu selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija upućeno nekoliko saopštenja da upravo on ne dijeli pravdu na ovom meču, navodeći da se u sumnju ne dovode njegovi kvaliteti već osvjedočena navijačka pripadnost.

Nadamo se da to neće puniti novinske stupce nakon meča i da ćemo imati derbi kakav zaslužuje situacija u kojoj su obe ekipe.

(B92)

Exit mobile version