Site icon olovka.info

VELIKI DAN ZA DOBOJSKI FUDBAL: Pioniri i kadeti dobojske Sloge Meridian danas debituju u Premijer ligi BiH – gostuju vršnjaci banjalučkog Borca

fk sloga meridian doboj

Dobojlije su konačno dočekale da sve selekcije FK Sloga Meridian debituju u premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Seniorska ekipa debituje u ponedjeljak, 18. jula, protiv Borca iz Banjaluke. Biće nominalni domaćin na modričkom stadionu Dr Milan Jelić, a utakmicu će direktno prenositi TV ArenaSport BiH.

Juniori (selekcija U-19) u prvom kolu su domaćini HŠK Zrinjski iz Mostara.

Danas u subotu, 16. jula, prva selekcija FK Sloga Meridian koji će startovati u elitnom takmičenju BiH je selekcija pionira (U-15) koja, predvođena trenerom Dejanom Pešićem, na pomoćnom terenu sa vještačkom podlogom dočekuje vršnjake Borca iz Banjaluke od 16. 30 časova.

Odmah poslije te utakmice, na isti teren izlaze kadeti FK Sloga Meridian Doboj (selekcija U-17), predvođeni svojim trenerom Arnesom Handžićem, i kadeti FK Borac Banjaluka. Ta utakmica počinje u 18.30.

Za očekivati je odlične utakmice i zato pozivamo sve da svojim dolaskom na ove dvije subotnje utakmice uveličaju ionako veliki dan za dobojski fudbal.

Termin je idealan, teren je idealan, mladi fudbaleri su odlični, nadajmo se i da će vrijeme biti idealno, pa ostaje samo da ih u što većem broju podržimo sa tribine dobojskog stadiona.

SUBOTA, 16. JUL 2022, UTAKMICA PIONIRA OD 16.30, KADETA OD 18.30!!!

Exit mobile version