Site icon olovka.info

VELIKA AKCIJA DOBOJSKE POLICIJE PROTIV DILERA Osumnjičeni progutao drogu i bježao od policije (FOTO)

droga u doboju

Sve je krenulo 5. novembra kada je policija na osnovu naredbe Osnovnog suda Doboj, pretresla  Ž.N, njegov automobil, kuću i pomoćne objekte, prilikom čega su pronađena i oduzeta dva tableta sa tragovima spida, jedna sasušena stabljika indijske konoplje dužine 33 centimetra, koja se nalazila u prostoriji u kojoj je bila pripremljena priručna laboratorija za uzgoj indijske konoplje.

Policija iz Petrova pretresla je stan koji koristi M.J. iz Doboja, prilikom čega je pronađeno 33 grama marihuane, vaga na kojoj su se nalazili tragovi zelene biljne materije i drugi predmeti – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

FOTO: PU DOBOJ

Dobojska policija je 6. novembra legitimisala E.K. iz Doboja i uočeno je da on u ustima ima paketić sa nepoznatim sadržajem. Naređeno mu je da izvadi iz usta na šta se oglušio te počeo da guta, a zatim je krenuo da bježi. Policija ga je stigla i uhapsila. Prilikom pretresa u nogavici od hlača pronađena je papirna kutija od šibica umotana u plastičnu foliju, u kojoj se nalazil oko 20 grama spida.

Na osnovu naloga suda, policija je i 7. novembra u Doboju pretresla S. G. prilikom čega je pronađeno i oduzeto 48,9 grama spida, kao 1,7 grama marihuane vaga za precizno mjerenje i cjevčica u kojoj su se nalazili ostaci bijele praškaste materije – istakla je Kerkezova.

Dodala je da je isti dan, policija i u ulici Kralja Aleksandra u Doboju, kontrolisala automobil „pežo“ kojim je upravljao S.M. iz Modriče, a sa kojim se kao suvozač u vozilu nalazio D.P. iz Doboja. Ovom prilikom kod l S.M. je pronađena i oduzeta nepoznata materija zelene boje, ukupne težine od 8,145 grama dok je kod D.P. pronađena nepoznata materija zelene boje ukupne težine od 1,54 grama.

FOTO: PU DOBOJ

Nakon dokumentovanja i kompletiranja predmeta protiv Ž.N, M.J, E.K, S.G. i D.P. će Okružnom javnom tužilaštvu Doboj biti dostavljeni Izvještaji o izvršenim krivičnim djelima „Neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga“ – rekla je Kerkezova.

Policijski sklužbenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, 08. novembra, prilikom kontrole automobila „golf” kojim je upravljao Š.J. a sa kojim se u vozilu nalazio i A.D. sa područja opštine Gračanica, kod A.D. su pronašli i oduzeli paketić 0, 7 grama marihuane.

Policijska uprava Doboj će i u narednom periodu nastaviti sa sprovođenjem kontinuiranih planskih aktivnosti u cilju suzbijanja i otkrivanja svih oblika protivpravnih radnji koje se odnose na nabavljanje, stavljanje u promet i konzumiranje opojnih droga – poručila je Kerkezova.

Exit mobile version