Site icon olovka.info

UHAPŠEN GAZDA KAFANE KOG SU ZVALI “PRVA FRIZURA SRBIJE” Tereti se za podvođenje devojaka u Smederevu, hapšen je i ranije, a Srbija ga je upamtila po NEVEROVATNIM ŠIŠKAMA

Ljubiša Vasić Prva frizura Srbije

Policija i Više javno tužilaštvo u Smederevu, u planiranoj akciji uhapsili su Ljubišu Vasića (55), gazdu jedne kafane u okolini Smedereva, kao i konobara J.J. (62), zbog sumnje da su počinili krivično delo trgovina ljudima.

Osumnjičeni Ljubiša Vasić i ranije je hapšen zbog podvođenja devojaka u svom lokalu kod Smedereva, a tada se spekulisalo da je dnevno od podvođenja zarađivao 500 evra. Takođe, bio je u osuđivan zbog posredovanja u prostituciji.

Na saslušanju pred Višim tužilaštvom, navodno su i Vasić i njegov konobar negirali izvršenje krivičnog dela i pričali su da nemaju veze sa prostitucijom – kaže izvor Kurira.

Naš izvor otkriva da je Ljubiša poznat po nadimku “prva frizura Srbije”, zbog karakterističnih lokni koje ima na glavi.

Prošli put kada je uhapšen, sumnjalo se da su mu pomagala trojica konobara koji su podvodili “egzotične” plesačice sa njim – podseća izvor.

Kako Kurir saznaje, ovoga puta Vasić i konobar, uhapšeni su u planiranoj akciji, nakon što se saznalo da već duže vreme u kafani podvode žene.

Policija i tužilaštvo upali su u kafanu u trenutku kada su se unutra nalazila dvojica muškaraca i tri žene za koje se sumnja da su pružale seksualne usluge za novac – priča izvor:

Lisice na ruke stavljene su gazdi kafane i konobaru koji mu je pomagao u “poslu”.

Oštećene devojke i njihovi klijenti biće naknadno ispitani pred tužilaštvom. Osumnjičenima je određen pritvor do 30 dana.

Exit mobile version