Site icon olovka.info

UFC borac završio u bolnici nakon što je greškom skočio glavom na led

Merab Dvalishvili

LAS VEGAS, NEVADA - JUNE 13: Merab Dvalishvili of Georgia reacts after the conclusion of his fight against Gustavo Lopez during the UFC Fight Night event at UFC APEX on June 13, 2020 in Las Vegas, Nevada. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

UFC borac Merab Dvalishvili (30) doživio je neprijatno iskustvo tokom neobaveznog trčanja budući da je završio čak i u bolnici.

Naime, jedan od najboljih MMA boraca u bantam kategoriji naišao je na jezerce te odlučio uskočiti u njega misleći da nije smrznuto. Međutim, nakon skoka je posjekao glavu na led i grane.

Video je objavio na svom Instagramu, a potom i snimak kako odlazi s jezera krvavog lica. Također je morao otići u bolnici gdje su mu pružili pomoć.

“Mislio sam da ću imati sjajan dan za trening i trčanje u parku. Tada sam ugledao jezerce za koje sam mislio da je prekriveno snijegom. Ali ispostavilo se da je bilo zaleđeno, a tu su bile i grane drveća. Čim sam pao, osjetio sam kako mi koža otpada. Ali ništa bolnije nije bilo od toga kad su mi je ponovo spajali. Sad je sve u redu”, napisao je Dvalishvili.

Dobra vijest je činjenica da Merab nije teže povrijeđen te se dobro našalio zbog ove bizarne nesreće.

Inače, Dvalishvili se nije borio otkako je u augustu pobijedio Johna Dodsona na UFC 252 eventu. Trebao se boriti s Codyjem Stamannom u decembru, ali mu je protivnik otkazao zbog povrede leđa.

Trenutno ima omjer 12-4 u profesionalnoj karijeri, dok je u UFC-u na pet pobjeda i dva poraza.

Exit mobile version